Forums » Support

Nike Air Presto wit kopen nederland

 • January 4, 2019 7:46 PM PST

  "

  Toen het eerste prototype was gemaakt, gaf Tobie de schoen aan een collega om naar binnen te rennen in de hoop dat zijn feedback positief zou zijn. Nike Air Presto wit kopen nederland Tobie was zo enthousiast om deze feedback te horen dat hij de medewerker een maat 9 gaf, wetende dat de tester een maat 11 droeg. Maar tot zijn verbazing had zijn collega niets te zeggen over de grootte. De V-inkeping creëerde voldoende flexibiliteit die de schoen op de grotere maat vormde.

  De sneaker van maat 9 werd een sneaker van maat 11, zonder dat dit ten koste ging van de prestaties. ""Naast het verbeteren van de hielpassing, Nike Air Presto heren outlet store nederland verlichtte de V-inkeping de spanning in de kraag en creëerde een scharniereffect dat de schoen hielp in lengte te groeien,"" zei Tobie Hatfield. Het was een totale omkering van hoe atleten en schoenen met elkaar omgingen.

  Samen met Richard Clarke aan het designroer naast Kevin Hoffer en Bob Mervar en vele andere creatieve talenten, werd de Presto oorspronkelijk ontworpen als onderdeel van het Alpha Project, Nike Air Presto donkerblauw goedkope schoenen een Nike-initiatief dat eind jaren negentig werd geïntroduceerd en dat gericht was op het creëren van producten met technologie op statementniveau. categorie. Silhouetten gemaakt onder het project werden gemarkeerd met een 5-punts insigne verwerkt in het ontwerp, en omvatten abstracte stijlen zoals de Air Shox-serie, Kukini, Seismic en de Flightposite.

  Hoewel de laatste drie edities aanzienlijk zijn verbeterd, Nike Air Presto dames goedkope prijs is de Pegasus 35 volledig gereviseerd om lichter, sneller, eenvoudiger en comfortabeler dan ooit te worden.

  http://www.987lateshoe.com/ style="color: #000000; font-family: 'Microsoft YaHei'; font-size: medium; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">"